Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama şeşna allıkınmasına yardımcı evet ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın merdiveni bapları, yangın çıkışı ve evgin boşaltma planlarının uygulanması sinein lüzumlu olan standartlara şayeste olarak imal edilmelidir. Bu hatda, yangın merdiveni bapsı imalatı ve yangın ekipmanları hakkında daha zait malumat edinebilirsiniz.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

Birşu denli şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve hayat eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en reva eder politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü pas sistemi ile ateş simultane kaçış çekimının elan hızlı anlayışlemesini esenlamaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Ayrıksı nedenlerle kullanılması veya yangın kapkaloriın önüne bir handikap konulması durumunda, yangın bapsına revan koridor mevsimli mevsimsiz eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangına dayanıklı bapların can kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu had bedduaşap kapının yok olması karınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını dirlikımızın önemli bir parçbeyı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Pekâlâ yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne kadar süre alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Bu konuda mezun yangın firmasından etki alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page